Ποδόσφαιρο

Και… επίσημα ο κορυφαίος αμυντικός του Βig-5 ο Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο έκανε μία εξαιρετική σεζόν, όντας από τους κορυφαίους του Άρη ενώ πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται και… επίσημα ότι ήταν ο κορυφαίος αμυντικός του Big-5 για την περσινή χρονιά.

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε 37 παιχνίδια την περσινή χρονιά, ξεχωρίζοντας για τον Άρη και αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει των δύο επόμενων σεζόν, για τις οποίες δεσμεύεται με συμβόλαιο στους κιτρινόμαυρους.

Μία ακόμη διάκριση για τον Φαμπιάνο είναι η υποψηφιότητα του για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος, επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη δεδομένης της θέσης στην οποία αγωνίζεται.

Είναι ένας από τους μόλις δύο αμυντικούς που συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την ψηφοφορία, ενώ είναι ο μοναδικός αμυντικός που αγωνίζεται σε ομάδα από το Big-5, πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε και την καλύτερη απόδοση σε σχέση με του παίκτες των υπόλοιπων μεγάλων που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button