Ποδόσφαιρο

Η μέτρια τριετία του Λοβέρα, τα πολλά λεφτά που ξοδεύτηκαν και ο «σφυγμός» που έδειξε στην Ομόνοια

Ο Μάξι Λοβέρα ήρθε στην Ευρώπη με την ταμπέλα του «μεγάλου ταλέντου», την οποία όμως δεν έχει μπορέσει να δικαιολογήσει.

Προερχόμενος από τη Ροζάριο Σεντράλ, ο Λοβέρα έκανε για πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι το 2019, όταν ο Ολυμπιακός κατέβαλε περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που αναμενόταν για τον Αργεντίνο. Στον Ολυμπιακό μετράει 2 γκολ και 5 ασίστ σε 36 παιχνίδια, ενώ δόθηκε δύο φορές δανεικός. Την πρώτη φορά επέστρεψε στην Αργεντινή, όπως με τη Ρασίνγκ είχε 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές, ενώ πρόσφατα παραχωρήθηκε στην Ομόνοια.

Στην Κύπρο για πρώτη φορά έδειξε «σφυγμό», καταγράφοντας τέσσερις ασίστ σε δεκαεπτά παιχνίδια και κάνοντας τις καλύτερες εμφανίσεις του επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Μάλιστα η Ομόνοια θα ήθελε να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό -όπως μεταδίδουν στην Κύπρο- κάτι που προφανώς τώρα δε θα συμβεί..

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button