Μπάσκετ

Η μεγαλύτερη ανησυχία για το Europe Cup και η πιθανή λύση

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην πρόταση που του έκανε η FIBA για να συμμετάσχει στο Europe Cup.

Oι κιτρινόμαυροι θέλουν να βρεθούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που άλλωστε αποτελούσε και ξεκάθαρη επιθυμία του Γιάννη Καστρίτη, για αρκετούς λόγους.

Μέσα σε όλα, μία μεγάλη ανησυχία για το Europe Cup είναι το κομμάτι των ταξιδιών. Στην προηγούμενη συμμετοχή του Άρη στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η ομάδα έκανε μακρινά ταξίδια σε Φινλανδία και Ουκρανία.

Τα ταξίδια εκείνα έφεραν πολλές δυσκολίες. Αρχικά το οικονομικό ήταν σοβαρό πρόβλημα με τον Άρη να «μπαίνει μέσα» εξαιτίας και των συγκεκριμένων μετακινήσεων. Ακόμη είχαν δημιουργηθεί και αρκετά προβλήματα κούρασης, με τον Άρη να χρειάζεται να κάνει ταξίδια… 20 ωρών και να είναι φανερά επηρεασμένος στους αγώνες που ακολουθούσαν για το πρωτάθλημα.

Υπάρχει όμως και μία νότα αισιοδοξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να τεθούνε και γεωγραφικά κριτήρια για τους φετινούς ομίλους, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν σε άλλες διοργανώσεις. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα αφαιρέσει μεγάλο βάρος από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button