ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

H λογική λέει Ρουπ και όχι… Μήτρογλου

Αν είναι να πάρεις το ρίσκο, να το κάνεις σωστά!

Τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα και πάλι είναι το όνομα του Κώστα Μήτρογλου. Πρόκειται για μία περίπτωση που μπαίνει… άνετα στη συζήτηση για τη χειρότερη μεταγραφική κίνηση των τελευταίων ετών.

Από την υπόθεση του Έλληνα μπορούμε να μιλήσουμε για ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Τέτοιες περιπτώσεις έτσι κι αλλιώς είναι επίφοβες. Είναι μεγάλα ρίσκα για πολλούς λόγους, αν είναι όμως να πάρεις ένα ρίσκο, πάρτο σωστά!

loading...

Φέτος για παράδειγμα ο Άρης «ρίσκαρε» με τον Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός είχε πολλούς μήνες να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά στα καλά του ήταν παίκτης επιπέδου Bundesliga στη… χειρότερη.

Οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να ρισκάρουν μαζί του. Μία επιλογή για την οποία ο καθένας μπορεί να πει πολλά, το δεδομένο όμως είναι ότι ο Άρης τον υπέγραψε για έξι μήνες, χωρίς να ρισκάρει ένα υπέρογκο ποσό με το οποίο θα μπορούσε να χρεωθεί.

Σε περίπτωση λοιπόν που γίνει μία τέτοια επιλογή, τότε πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Το σημαντικό είναι ο Άρης όταν παίρνει ρίσκα να τα παίρνει με τη λογική που πήρε αυτό του Ρουπ, όχι αυτό του Μήτρογλου ή του Χαλίλοβιτς.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button