Μπάσκετ

Φάκελος σέντερ: Τα μεγάλα ονόματα που «πάλεψε» και ο χρόνος που πιέζει

Ο Άρης μέχρι στιγμής έχει προσπαθήσει να αποκτήσει παίκτες που θα τον ανέβαζαν τουλάχιστον ένα επίπεδο, αλλά πλέον ο χρόνος πιέζει.

Μέχρι στιγμής οι κιτρινόμαυροι έχουν στοχεύσει παίκτες οι οποίοι είναι ικανοί να προσφέρουν πολλά στο ρόστερ του Άρη, αυξάνοντας κατά πολύ την ποιότητα του.

Ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στον Γούτεν που κατέληξε στο Ισραήλ, ενώ σε καλό σημείο ήταν και οι συζητήσεις με τον Παρκς, πριν πάρει μία πολύ καλή προσφορά από την Γαλλία, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Ακόμη μεταξύ άλλων ο Κώστας Κουφός δέχθηκε τηλεφώνημα από την ομάδα, ενώ ο Άρης παρακολουθούσε διακριτικά την περίπτωση του πρωταθλητή Ιταλίας, Τζούλιους Γκαμπλ.

Πλέον όμως όπως ήρθαν τα πράγματα, o Άρης ενδεχομένως να πρέπει να συμβιβαστεί σε μία διαφορετική λύση. Οι επιλογές στην αγορά είναι περιορισμένες, την στιγμή που υπάρχει πάντα η τιμωρία που δυσκολεύει τα πράγματα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button