Μπάσκετ

Φάκελος σέντερ: Ο Άρης παραμένει στη… λίστα αναμονής

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να ψάχνουν την καλύτερη επιλογή για την θέση «5».

O Άρης ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάικλ Φίνκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή περίπτωση για την θέση του σέντερ.

Αρκετοί παίκτες το τελευταίο διάστημα έχουν «κοπεί» από το ΝΒΑ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Άρης αποτελεί φαβορί για την προσέλκυση των συγκεκριμένων καλαθοσφαιριστών.

Από την στιγμή που ένας παίκτης «κόβεται» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχει μία «λίστα αναμονής» με πιθανές ομάδδες-προορισμούς.

Πρώτα οι αθλητές αυτοί εξετάζουν το ενδεχόμενη της G-League -ώστε να είναι κοντά στο ΝΒΑ- στην συνέχεια την Euroleague, το Eurocup, την ACB, την VTB, την Τουρκία αλλά και τις ομάδες που παίζουν στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το πακέτο «Α1 χωρίς Ευρώπη» δεν είναι τόσο ελκυστικό, ιδίως την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να προσφέρουν τα υψηλά συμβόλαια που δίνουν άλλες ομάδες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button