Ποδόσφαιρο

Χτύπημα για Φαμπιάνο και Πέρεθ, αναμένεται επανεκτίμηση της κατάστασης τους

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων».

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας.

Στη σημερινή προπόνηση χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για το πρώτο, ασκήσεις ενεργοποίησης με passing game, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ.

Η κατάσταση των Κάρλες Πέρεθ και Φαμπιάνο Λέισμαν, οι οποίοι αποκόμισαν «σουβενίρ» από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. (χτύπημα στο πόδι), θα επανεκτιμηθεί πριν από την αυριανή προπόνηση.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (13/05, 17:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των «Stoiximan Super League Playoffs» της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button