Κάθε μέρα… Άρης στο παγκόσμιο γυναικών στο βόλεϊ
Έξι αγώνες για… αρχή θα έχουν κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.
Αύριο (22/8) είναι προγραμματισμένο το πρώτο σερβίς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη για τις δύο επόμενες εβδομάδες.
Ο Άρης έχει διπλή εκπροσώπηση, τόσο με τη Μαρίγια Μίλιεβιτς από τη Σερβία όσο και με την Τζούλια Νίλσον από τη Σουηδία.
Η Νίλσον ξεκινάει την πορεία της με τη Σουηδία αύριο (22/8), με τον πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ολλανδία να ξεκινάει στη μία το μεσημέρι για τις Σκανδιναβές.
Ακολούθως η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Ταϊλάνδη στις 24/8 (16:30) στον αγώνα που πιθανότατα θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Τέλος στις 26/8 η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο (13:00) σε έναν αγώνα που μάλλον είναι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς η Αίγυπτος είναι πολύ πίσω.
Σε ότι έχει να κάνει με τη Σερβία η παγκόσμια πρωταθλήτρια ξεκινούν την πορεία τους την αυριανή (23/8) ημέρα με τον αγώνα απέναντι στην Ουκρανία που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρόκριση της.
Στις 25/8 και ώρα 16:30 η Σερβία αντιμετωπίζει το αδύναμο Καμερούν και τέλος στις 27/8 η ομάδα της Μίλιεβιτς θα βρει απέναντι της την ισχυρή Ιαπωνία.
Ουσιαστικά κάθε μέρα θα έχει και Άρη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.






