Ποδόσφαιρο

Οι Σαουδάραβες… βοήθησαν τον σχεδιασμό του Άρη

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στη Σαουδική Αραβία βοήθησε τον Άρη για να κάνει τον σχεδιασμό του.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό τους, έχοντας έρθει πλέον σε συμφωνία και με τον Φαμπιάνο Λέισμαν για την επόμενη τριετία, «κλείνοντας» ουσιαστικά το κενό που υπήρχε για το κέντρο της άμυνας του Άρη.

Τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο και γενικότερα στον σχεδιασμό του Άρη έχει βοηθήσει και η… Σαουδική Αραβία. Οι Σαουδάραβες φέτος διανύουν μία περίοδο… λιτότητας και με αυτόν τον τρόπο ωφελούνται οι Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Φαμπιάνο έψαχνε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στη μέση ανατολή, αλλά το περίεργο καθεστώς σχετικά με το bonus που παίρνουν από το παλάτι η ομάδα της χώρας τον έκανε να έχει μείνει μέσα Αυγούστου χωρίς ομάδα και έτσι να έρθει η επιστροφή του στον Άρη.

Ακόμη κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Φρίντεκ, ο οποίος περίμενε τα πολλά λεφτά από τη Σαουδική Αραβία, αλλά το ειδικό καθεστώς που υπάρχει τον έκανε να μείνει free agent μέχρι τον Αύγουστο και τελικά να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button