Μπάσκετ

Προς την έξοδο από τον Άρη ο Χάνλαν!

Στη Βαλένθια είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Χάνλαν, με τον Άρη να εισπράττει χρήματα για την πώλησή του.

Πρόταση από την Βαλένθια έχει ο Ολιβιέ Χάνλαν, με τον Άρη να εισπράττει και κάποια χρήματα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώλησή του. Ο Καναδός είναι πιθανό να έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, και να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για την Ισπανία και τη Βαλένθια.

Αυτή η εξέλιξη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιστροφή Κέλι, καθώς είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει ο Χάνλαν χωρίς να επιστρέψει ο Αμερικανός. Ο Άρης από την πώληση αυτή θα έχει ένα κέρδος 40.000 ευρώ (20.000 που οφείλει στον καλαθοσφαιριστή συν 20.000 που θα πάρει από τους Ισπανούς), αλλά θα χρειαστεί να καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό, ενόψει των πέντε τελευταίων αγώνων, εφόσον η υπόθεση ολοκληρωθεί.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button