Ποδόσφαιρο

Προλαβαίνουν Φαμπιάνο και Γκάμα, δύσκολα ο Σούντγκρεν!

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και ο Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται να είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Σουηδό ακραίο οπισθοφύλακα, που παραμένει εκτός.

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (20/02, 19.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Τόλη Τερζή, να περιμένει να δει την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του. Τα ευχάριστα ήρθαν χθες (17/02) από τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Μπρούνο Γκάμα, που έκαναν ατομικό και μέρος του προγράμματος αντίστοιχα και πιθανότατα θα τεθούν στη διάθεση του 50χρονου προπονητή για το ματς της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, υποφέρει ακόμη από την ίωση που τον ταλαιπωρεί, έχει κάνει και τεστ κορωνοϊού που όλα βγαίνουν αρνητικά και αν δεν συμμετάσχει και σήμερα στην προπόνηση, οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ελάχιστες. Πέραν όλων των άλλων ο Σουηδός δεξιός οπισθοφύλακας είναι και αρκετά ταλαιπωρημένος, με τον Εμάνουελ Σάκιτς να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, όπως και στα Γιάννινα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button