Μπάσκετ

Το δικαίωμα απόκτησης Έλληνα, το «θέλω» της ομάδας και τα δεδομένα

Ο Άρης θέλει να προσθέσει κάποιον ακόμη παίκτη στο ρόστερ του, πρέπει όμως πρώτα να βρει την λύση στο χρηματικό κομμάτι.

Η απουσία του Τζέιμς Κέλι είναι ευδιάκριτη με τους κιτρινόμαυρους να έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν τα που μπορεί να φτάσουν στην χρονιά. Μάλιστα με τα προβλήματα τραυματισμών ο Γιάννης Καστρίτης έχει φτάσει στο σημείο να διαχειρίζεται ρόστερ επτά παικτών! Όπως είναι λογικό, όσο απουσιάζει ο Κέλι κάθε προσθήκη θα ήταν τουλάχιστον καλοδεχούμενη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει το δικαίωμα να αποκτήσουν έναν Έλληνα παίκτη στο δεύτερο γύρο, κάτι όμως που δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει. Για να υπάρξει οποιαδήποτε προσθήκη θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για αποκτήσει η ομάδα εκ νέου φορολογική ενημερότητα. Από την άλλη πλευρά, για να υπάρξει κίνηση απόκτησης ξένου θα πρέπει επίσης να λυθεί το μπαν του Μαρμπλ.

Πρώτη προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους την φετινή χρονιά ήταν το να γίνει μία σωστή διαχείριση στο οικονομικό κομμάτι και να μειωθούν τα μπαν (ήδη τέσσερα έχουν αποπληρωθεί) με τα «αγκάθια» των Τζένκινς και Σανικίτζε να απαιτούν ένα αρκετά σοβαρό ποσό κάθε μήνα. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να υπάρξει περεταίρω ενίσχυση, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ πάντως να καταβάλουν προσπάθειες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button