Ποδόσφαιρο

Κλήρωση: Η αλλαγή πλεύσης, η λογική απόφαση και η υποκρισία

Αλλάζουν φέτος τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση του κυπέλλου.

Πέρυσι είδαμε κάτι εξαιρετικό στην κλήρωση του Ελληνικού κυπέλλου. Τους εκπροσώπους των ομάδων σπίτια τους, ένα livestream που δεν θα ζήλευε ούτε σχολική εκπομπή και τον Μάνο Γαβριηλίδη να ανακατεύει κανένα 20λεπτο πριν βγάλει το κάθε μπαλάκι.

Φέτος φαίνεται πως πάμε σε μία διαφορετική λογική. Όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ θα δεχθεί η φετινή κλήρωση να γίνει με παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων, αντίθετα με τα όσα συνέβησαν πέρυσι.

Αυτή είναι άλλωστε η μοναδική λογική απόφαση, να γίνει μία κλήρωση επί ίσοις όροις, χωρίς να υπάρχουν σκιές για την διαδικασία και κατ’επέκταση για τα αποτελέσματα.

Σίγουρα πάντως τίθεται θέμα… υποκρισίας. Όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης με καυστικό τρόπο υπενθύμισε πριν λίγες το τι έγινε πέρυσι ήταν «γραφικός». Τώρα που και ο Παναθηναϊκός έκανε παρόμοιο αίτημα από συγκεκριμένους κύκλους ακούμε για το «δίκαιο» και το αυτονόητο.

Μιλάμε για την δημοσίευση του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς ήταν το πιο πρόσφατο γεγονός, αλλά υποκριτική παραμένει και η περσινή στάση των «εξυγιαντών» στα απόλυτα δίκαια παράπονα του Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button