Ποδόσφαιρο

Η άνοδος του Ιτούρμπε φέρνει χαμόγελα!

Ο Παραγουανός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αγωνιζόμενος ως βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη, έχοντας βελτιώσει φανερά τις αντοχές του.

Μία μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού, που έγινε δεκτή με τυμπανοκρουσίες, καθώς δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να έρχονται στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ξοδεύτηκαν τόσο πολλά εκατομμύρια στα… πόδια τους. Ο Χουάν Ιτούρμπε ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μία επανεκκίνηση στη καριέρα του, καθώς αυτή είχε αρχίσει εδώ και χρόνια να παίρνει την κατιούσα.

Στο πρώτο του διάστημα εμφανίστηκε με κακή φυσική κατάσταση και με ένα μπλαζέ ύφος, εμφανίζοντας ένα πρόσωπο που είχε προβληματίσει. Μάλιστα κάποιοι βιάστηκαν να τον… τελειώσουν, κάτι που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν πολύ στην αξία του Παραγουανού μεσοεπιθετικού.

Εδώ και κάποιο διάστημα και ενώ ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να βρει και πάλι τα πατήματά του, καθώς είχε και έναν τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός για ένα διάστημα, βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Έναν ποδοσφαιριστή που θα μπει στο γήπεδο με διάθεση να βάλει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα, προσπαθώντας να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

Που θα γυρίσει πίσω για να καλύψει τον ακραίο οπισθοφύλακα που είναι πίσω του και δεν θα περιμένει την μπάλα στο κέντρο, για να προσπαθήσει να περάσει 4-5 αντιπάλους. Δικαιολογημένα κέρδισε φανέλα βασικού στα δύο τελευταία παιχνίδια, εκμεταλλευόμενος και τις απουσίες, αλλά κυρίως ως επιβράβευση για την καλή του παρουσία.

Ο καλός Ιτούρμπε μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στον Άρη, κάτι που το ξέρει ο Άκης Μάντζιος, που έχει κάθε λόγο να χαμογελά με την εικόνα του Παραγουανού. Η προσπάθεια που καταβάλλει είναι και ένα παράδειγμα για κάποιους άλλους, ονόματα δεν λέμε υπολείψεις δεν θίγουμε, που νόμιζαν ότι θα παίξουν μόνο με το όνομά τους…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button