Μπάσκετ

2021 by Yellow: Δύο διαφορετικοί προπονητές, δύο διαφορετικές καταστάσεις (POLLS)

Ο Άρης το 2021 έζησε δύο πολύ διαφορετικές καταστάσεις, με δύο διαφορετικούς προπονητές.

Η χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα, τα οποία έπρεπε να λύσει ο Σάββας Καμπερίδης. Ο προπονητής του Άρη βρήκε τον εαυτό του σε μία κατάσταση που ούτε οι επιλογές παικτών βγήκαν, ούτε δικαίωμα για αλλαγές υπήρχε.

Γενικότερα πολλά πράγματα λειτουργούσαν λάθος, με την ομάδα να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, και τον Σάββα Καμπερίδη σε ρόλο προπονητή… πυροσβέστη να προσπαθεί να κάνει πολλές δουλειές.

Η χρονιά ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, από Ιωνικό, Περιστέρι και Παναθηναϊκό. Ακολούθησε το 77-48 επί του Μεσολογγίου, ενώ στην συνέχεια η επικράτηση (70-52) και το διπλό με τον Ηρακλή (54-76) έδωσαν ηρεμία στην ομάδα. Ο Άρης μετά από ένα κακό σερί ξεκίνησε και πάλι να «αγχώνεται» αλλά μία νίκη επί του Ιωνικού ήταν ικανή να τον φέρει μία ανάσα από τα πλέι-οφ.

Ο Άρης τελικά κατετάγη ένατος και επέλεξε να μην κρατήσει τον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος συνέχισε ως βοηθός του Λαυρίου. Αρκετοί θεώρησαν ότι ο Άρης θα έπρεπε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Έλληνα κόουτς, αυτήν την φορά υπό διαφορετικές συνθήκες.

Θεωρείτε ότι ήταν άδικη η απόφαση να μην συνεχίσει ο Σάββας Καμπερίδης

View Results

Loading ... Loading ...

Τον Σάββα Καμπερίδη διαδέχθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Έλληνας τεχνικός για δεύτερη φορά ανέλαβε τον πάγκο του Άρη, σε μία δύσκολη χρονική περίοδο. Ο Άρης με τον μικρότερο προϋπολογισμό στην Α1 έπρεπε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι επιλογές σε μεγάλο βαθμό «βγήκαν» με εξαίρεση τον Κάμπερλαντ που αποχώρησε πριν ξεκινήσει η σεζόν. Αρκετή κριτική έγινε για την αργοπορία στην απόκτηση ξένου για την θέση «5», η οποία όμως τελικά άξιζε -και με το παραπάνω- μιας και τελικά ο Άρης συμφώνησε με τον Τζέιμς Κέλι.

Μέχρι στιγμής ο Άρης του Καστρίτη παίζει ένα πολύ ωραίο μπάσκετ που έχει κάνει τον κόσμο να «αγκαλιάσει» και πάλι την ομάδα. Koρυφαίες στιγμές είναι η νίκη επί του Παναθηναϊκού, το άνετο διπλό στην Πάτρα και η επικράτηση… με άνεση επί του Περιστερίου.

Από την άλλη ο Άρης έχασε παιχνίδια… στο νήμα, ενώ απογοήτευσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτήν την στιγμή η ομάδα είναι στο 4-5 και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Θεωρείτε ότι ο Γιάννης Καστρίτης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον Άρη ψηλά

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button