Μπάσκετ

Όλα αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…

Είτε Βασιλακόπουλος, είτε Λιόλιος, είτε Φασούλας, είτε Παναθηναϊκός, είτε Προμηθέας είτε Ολυμπιακός το μήνυμα είναι ένα: Ελάτε μαζί μας, αλλιώς θα είμαστε εναντίων σας.

Ο Άρης για άλλη μια φορά βρίσκεται απέναντι σε “συμμαχίες”. Απέναντι στην συμμαχία που λέει “δεν μας στηρίζεις στις εκλογές της ΕΟΚ; Θα σου κάνουμε την ζωή κόλαση”.

Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Από τα Δ.Σ. των προηγούμενων μηνών ομάδες των 50 φιλάθλων και ομάδες των 5 χρόνων ιστορίας προσπαθούσαν να χτυπήσουν τον Άρη αλλά και όσους δεν ήταν απόλυτα με το μέρος τους.

Από τα κριτήρια που μπήκαν στο πρωτάθλημα (π.χ. το φωτογραφικό για την χωρητικότητα του γηπέδου που ήθελε να δυσκολέψει συγκεκριμένες ομάδες) μέχρι την πίεση για να μην δοθούν παρατάσεις και ανάσες στον Άρη δείχνουν ότι όποιος και αν ηγείται της κάθε συμμαχίας η λογική “θα είσαι μαζί μας, αλλιώς θα είμαστε εναντίων σου” καλά κρατεί.

Όπως είχαμε συνηθίσει χρόνια, με την λογική που η νυν διοίκηση της ΕΟΚ κατάφερνε να συγκεντρώνει 95% στις εκλογές την στιγμή που το πραγματικό ποσοστό στήριξης ήταν πλασματικό. Με τον ίδιο τρόπο πλέον δρουν και οι… επόμενοι. Όχι σήμερα και χθες, αλλά εδώ καιρό.

Έτσι για άλλη μια φορά οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να τα βάλουν με αυτήν την λογική. Να μπορέσουν να κερδίσουν όσους κάνουν κουμάντο και όσους βολεύτηκαν γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς…

Στο αύριο τώρα. Ο Άρης έκανε πολύ καλά και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, με αυτήν την κίνηση που έκανε όμως υποχρεούται να βγει νικητής. Να πάρει ότι του αναλογεί αλλά και να στείλει το μήνυμα ότι ο Άρης σταματάει να είναι ο καλός Σαμαρείτης που συντηρεί τις υπόλοιπες ομάδες με το brand name του και την εμπορικότητα του.

Εδώ και χρόνια η ομάδα όποτε προσπάθησε να σηκώσει την σημαία της επανάστασης “έχασε” και το πλήρωσε και στο πρωτάθλημα (σφυρίγματα κλπ). Φέτος οι κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία να το αλλάξουν αυτό, και πρέπει σαφώς να πάνε μέχρι το τέλος, αλλά και να “κερδίσουν” αυτήν την… δίκαια μάχη που δίνουν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button