Μπάσκετ

Φάκελος ban: Οι «βατές» υποθέσεις και τα «αγκάθια»

Ο μεγαλύτερος στόχος για την ομάδα μπάσκετ του Άρη είναι να μπορέσει να άρει τα απαγορευτικό των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη η πρώτη υπόθεση (αυτή του Μπάκνερ) έχει λυθεί με τον αθλητή να έχει εξοφληθεί οριστικά και να μην πρόκειται να απασχολήσει ξανά στο μέλλον τους κιτρινόμαυρους.

Πλέον επόμενος στόχος είναι να «κλείσουν» οι υποθέσεις παικτών που έχουν να λαμβάνουν τα λιγότερα χρήματα. Τέτοιες είναι αυτές των Κάμινγκς, Γουίβερ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι Αμερικάνοι.

Πιο δύσκολες υποθέσεις είναι αυτές των Τ.Ντραγκίσεβιτς και Σανικίτζε. Αμφότεροι έχουν να λαμβάνουν αρκετά χρήματα και στο παρελθόν έχουν αποδειχθεί σκληροί διαπραγματευτές.

Όπως και να έχει στόχος είναι να τελειώσει άμεσα η ομάδα με όλες τις υποθέσεις, ώστε να ξεκινήσει το καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς και να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν χωρίς να χρειαστεί να επιλέξει από μία μικρή δεξαμενή παικτών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button