Ποδόσφαιρο

Αν λείψει ο Σένκεφελντ οι επιλογές του Παναθηναϊκού μειώνονται σε στόπερ και χαφ

Περιορισμένες θα είναι οι επιλογές σε κέντρο άμυνας και αμυντικά χαφ για τον Λάζλο Μπόλονι σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Σένκεφελντ να παίξει με τον Άρη.

Αρχικά η επιλογή για τα στόπερ θα είναι σχεδόν επιβεβλημένη. Εκεί θα παίξει από την μία ο Βέλεθ -ο μόνος καθαρόαιμος σέντερ μπακ που έχει μείνει- και από την άλλη ο Νιας. Αυτό καθώς εκτός του Σένκεφελντ δεν παίζει ούτε ο Πούγγουρας, ενώ εκτός με τραυματισμό είναι ο Κουρμπέλης.

Σε ότι έχει να κάνει με το κέντρο θα φανεί αν ο Μπόλονι επιλέξει να παίξει με δύο ή τρεις χαφ. Στην πρώτη περίπτωση ο ένας θα είναι ο Μαουρίτσιο, με τον Αλεξανδρόπουλο λογικά να έχει προβάδισμα για να είναι ο παρτενέρ του.

Αν ο Ρουμάνος πάει με τρεις χαφ τότε θα πρέπει να επιλέξει κάποιον εκ των Αγιούμπ, Σανκαρέ, με αμφότερους να επιστρέφουν από τραυματισμούς, και τον πρώτο να μην έχει «πείσει» γενικά φέτος.

Υπάρχει ακόμη και η λύση κάποιας αλχημείας όπως έχει γίνει στο παρελθόν με τον Βιγιαφάνιες, με τέτοιες επιλογές όμως να μην είναι καθόλου εγγυημένο ότι θα πετύχουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button