Ποδόσφαιρο

Υπόθεση «play off»: Αυτό θέλει ο Άρης για να «κλειδώσει» την θέση του

Ο Άρης σήμερα με την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας, δεν εξασφάλισε μαθηματικά την συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος.

Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα και την ισοπαλία (1-1) στο Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (ο Αστέρας είναι στο -4 από τον Άρη και ήθελε μόνο νίκη σήμερα για να τον κοντράρει στην τελευταία αγωνιστική), μοναδικός «εχθρός» του Άρη στην βαθμολογία μπορεί να είναι η Ξάνθη, όμως οι αριθμοί ..γέρνουν προς την μεριά των «κιτρινόμαυρων».

Ξεκινώντας με το αυριανό ματς της θρακικής ομάδας, σε περίπτωση που το Ατρόμητος-Ξάνθη λήξει ισόπαλο ή με νίκη του Ατρομήτου, o Άρης εφασφαλίζει από αύριο κιόλας την συμμετοχή του στα play off και δεν τον ενδιαφέρει βαθμολογικά, το τελευταίο εντός έδρας ματς στο Χαριλάου.

Αν αύριο, η Ξάνθη φύγει νικήτρια από το Περιστέρι φτάνει τους 32 βαθμούς και μετά ο μοναδικός τρόπος για να κοντράρει τον Άρη, θα είναι να νικήσει τον…ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική. Αν συμβεί αυτό, ο Άρης με ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο. φτάνει τους 35 βαθμούς και σε περίπτωση που οι Ξανθιώτες κάνουν το 2/2, η ισοβαθμία «κλείνει» προς τους κιτρινόμαυρους καθώς έχουν επικρατήσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (0-1 στην Ξάνθη και 1-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”).

Η μοναδική -αλλά και σχεδόν απίθανη-περίπτωση η Ξάνθη να περάσει τον Άρη, είναι να νικήσει τους Ατρόμητο εκτός έδρας και ΠΑΟΚ εντός και ο Άρης να μην καταφέρει να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας την 26η αγωνιστική.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button