ΓενικάΜουσική

Το Yellow προτείνει: “Ο Αθώος” (El Inocente) στο Netflix

Ένα περίτεχνο σκοτεινό παζλ που αναζητά λύσεις με συνεχείς ανατροπές, άφθονο σασπένς, μυστήριο, ένοχα μυστικά, είναι η νέα κορυφαία σειρά μυστηρίου στο Netflix.

Η νέα ισπανική, μίνι σειρά μυστηρίου 8 επεισοδίων, “El Inocente” έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες καθηλώνοντας τους τηλεθεατές της πλατφόρμας του Netflix. Δημιουργός αυτής της “άρρωστης” σκηνοθετικά δουλειάς δεν είναι άλλος από τον Ισπανό Oriol Paulo, ο οποίος μας έχει “χαρίσει” τα εξαιρετικά θρίλερ, El cuerpo και Contratiempo.

“Ο Αθώος” (El Inocente)

Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Harlan Coben συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, αργό και μεθοδικό χτίσιμο πλοκής, καλοδουλεμένοι χαρακτήρες με βάθος, αποκαλύψεις για το παρελθόν τους. Όλα αυτά μαζεύονται με αριστοτεχνική μαεστρία και οδηγούν σε ένα καταιγιστικό τέλος γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές και λύτρωση.

“Ο Αθώος” (El Inocente)

Το πανέξυπνο σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον Mateo Vidal (Mario Casas) έναν άνδρα που έχει μπει φυλακή για ένα δολοφονικό ατύχημα που διέπραξε και ύστερα από 10 περίπου χρόνια ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία ζωή από το “μηδέν” ως ένας αξιόλογος δικηγόρος. Πλάι του έχει τη σύζυγο του, Olivia (Aura Garrido), που έχει αφήσει και εκείνη το άγνωστο σε εμάς παρελθόν της και προχωράει μπροστά. Ένα τηλεφώνημα που θα δεχτεί η ίδια θα αλλάξει, κυριολεκτικά, τα πάντα και θα βάλει και τους δύο τους σε ένα “άρρωστο” παιχνίδι.

“Ο Αθώος” (El Inocente)

Την ίδια ώρα, η φαινομενικά άσχετη υπόθεση του θανάτου της καλόγριας María Luján (Juana Acosta) θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της φιλόδοξης αστυνομικού Lorena Ortiz (Alexandra Jiménez) και σταδιακά, θα αρχίσει να ξετυλίγεται ένα πραγματικά ατέλειωτο κουβάρι ασύνδετων μεταξύ τους γεγονότων, που εντέλει, με κάποιον τρόπο συνδέονται. Το πως και τα γιατί τα μαθαίνουμε σιγά-σιγά, μέχρι κυριολεκτικά τα τελευταία λεπτά της σειράς.

Στις δύο υποθέσεις θα μπλεχτούν, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, αρκετοί χαρακτήρες. Ένας από αυτούς είναι ο Teo Aguilar (Jose Coronado), αξιωματικός της Μονάδας Ειδικών Εγκλημάτων, ο οποίος θέλει κάτι διακαώς από την έρευνα της Lorena και δεν θα σταματήσει μέχρι να το βρει.

“Ο Αθώος” (El Inocente)

Ξεχωρίζουν οι εξαιρετικές ερμηνείες των Mario Casas, ο τραγικός ήρωας της σειράς και ο αθώος (;), Jose Coronado, ο αξιωματικός που θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει, και Alexandra Jiménez, η αστυνομικός που δεν το βάζει ποτέ κάτω, πάντα με τους ηθικούς της κώδικες.

“Εσείς αποφασίζετε την ιστορία που θέλετε να πείτε: Αυτή που επινοήσατε ή αυτή που προσπαθείτε να κρύψετε…”

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button