Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Μέτρια σεζόν ο Αμπού Μπα, υποβιβάστηκε η Κοσέντζα στην Serie C

Με την αγωνιστική σεζόν να έχει τελειώσει, το YellowRadio.gr στο επόμενο διάστημα θα σας παρουσιάσει το τι έκαναν οι παίκτες που έφυγαν από την ομάδα τους τελευταίους 12 μήνες.

Μία από τις ενδιαφέρουσες ιστορίες ήταν αυτή του Αμπού Μπα, ένας παίκτης από τα «πουλέν» του Ένινγκ, με καλές προοπτικές αλλά χωρίς να έχει αποδείξει τι αξίζει.

Το ξεκίνημα της σεζόν τον βρήκε να παίζει στην Β’ ομάδα της Ναντ και την τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας. Εκεί έπαιξε τρία παιχνίδια, περισσότερο για να βρει ρυθμό και όχι γιατί θα έμενε εκεί.

Ακολούθησε η πρόταση από την Κοσέντζα και την Serie B όπου πήγε ως δανεικός για έναν χρόνο. Έκανε 17 συμμετοχές στην β’ Ιταλίας και άλλη μία στο κύπελλο, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Έμεινε αρκετές φορές στον πάγκο και εκτός αποστολής ενώ είχε γίνει πρωταγωνιστής για λάθος λόγους σε ένα παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα.

Η χρονιά έκλεισε πάντως με άσχημο τρόπο τόσο για τον πρώην παίκτη του Άρη όσο και για την ομάδα του. Ο Μπα έχασε -λόγω τραυματισμών και επιλογών προπονητή- τα οκτώ από τα τελευταία έντεκα ματς, ενώ η Κοσέντζα υποβιβάστηκε στην Γ’ Ιταλίας με έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button