Ερασιτέχνης

Το restart του γυναικείου χάντμπολ δίνει λόγους να αισιοδοξούμε

Με σωστές βάσεις λειτουργεί το χάντμπολ του Άρη που επιστρέφει φέτος στην δράση.

Ο Άρης εξ αιτίας ενός λάθος χειρισμού από την τότε διοίκηση ενώ βρισκόταν στην Α1 με αξιώσεις. Πλέον αυτό έχει μείνει στο παρελθόν και οι κιτρινόμαυροι κοιτάνε μπροστά.

Πλέον η ομάδα είναι έτοιμοι να βρεθεί και πάλι στην Α2 μετά από 1,5 χρόνο στον οποίο κανένας δεν έπαιξε χάντμπολ. Η λογική που θα ακολουθηθεί θα έχει ως στόχο τον Άρη να δυναμώσει και να θέσει τις βάσεις για να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά είναι θετικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Αυτήν την στιγμή στο τμήμα βρίσκονται -είτε από ενεργό ρόλο είτε σε βοηθητικό- άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε τον Άρη, αλλά γνωρίζουν και το χάντμπολ.

Μάλιστα -σε βοηθητικό ρόλο- επέστρεψε ένας άνθρωπος που έχει πολύ μεγάλο σεβασμό στον χώρο και η παρουσία του αποτελεί «εγγύηση» για τις αθλήτριες ώστε να έρθουν στην ομάδα.

Ήδη υπάρχει μία σημαντική επιστροφή, αυτή της Ρέαλ Λούρη. Βασικό πλέι μέικερ του Άρη στην Α1 με διεθνείς παρουσίες και μεγάλο ταλέντο. Αποτελεί το «μπαμ» του καλοκαιριού στον Άρη. Ακολουθούν μερικές ακόμη ικανές παίκτριες που έχουν ήδη συμφωνήσει.

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες βάζει τις βάσεις. Εδώ και μερικά χρόνια ο Άρης έφτιαξε και πάλι τις ακαδημίες του από το «μηδέν». Δύο παιδιά της ομάδας, ο Μωυσής και η Τσομπανίδου έκαναν πολύ δουλειά για να φέρουν παιδιά.

Πλέον η πρώτη φουρνιά βλέπει την ώρα της να έχει έρθει. Κορίτσια από τις ακαδημίες της ομάδας θα παίξουν αρκετά παιχνίδια φέτος στην Α2 για να βελτιωθούν και να πάρουν εμπειρίες. Ο στόχος είναι αρκετά από αυτά τα κορίτσια να βρίσκονται στην Α1 με τον Άρη τα επόμενα χρόνια, διεκδικώντας τις υψηλές θέσεις.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button