Ποδόσφαιρο

Το “αγκάθι” των αποχωρήσεων!

Πέραν των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, υπάρχουν και αυτοί που δεσμεύονται με τους κιτρινόμαυρους, αλλά για διάφορους λόγους μπορεί να αποχωρήσουν.

Η απόφαση του CAS επί του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών, δεν αποτελεί κριτήριο απόφασης για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών του Άρη, με τη μοίρα ορισμένων να είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς το πλάνο της επόμενης χρονιάς περιλαμβάνει τη λύση των συμβολαίων παικτών όπως οι Ντένις, Χαΐροβιτς, αλλά και Λούμορ.

Δεν υπολογίζονταν από τους Άκη Μάντζιο (αρχικά) και Χερμάν Μπούργος και φυσικά δεν γίνεται να έχουν κάνει λάθος και οι δύο προπονητές της φετινής χρονιάς. Ωστόσο, τα συμβόλαιά τους (συνολικά) αγγίζουν ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, γι’ αυτό πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη ως προς τον τρόπο λύσης τους. Προφανέστατα θα εξαρτηθεί από το όποιο ενδιαφέρον θα εισπράξουν οι παίκτες στο προσεχές διάστημα.

Για τον Λούμορ τα πράγματα δείχνουν πιο εύκολα, καθώς είναι σε καλή ηλικία, δεν έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ενώ και ο ίδιος ψάχνεται για να βρει ομάδα που θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς ουσιαστικά έχει μείνει δύο χρόνια ανενεργός. Για τους άλλους δύο δεν είναι τόσο απλή η κατάσταση, καθώς τα χρήματα με τα οποία αμείβονται από τον Άρη είναι πολλά και δύσκολα θα τα βρουν σε άλλες ομάδες…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button