Ποδόσφαιρο

Την άμεση αντίδραση της UEFA περιμένουν στον Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης έχει περάσει στην αντεπίθεση για το θέμα της ευρωπαϊκής αδειοδότησης και έκανε επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για τον Βασίλη Σαράκη και τους… συνεργάτες του, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Οι κιτρινόμαυροι, καταγγέλλουν στην UEFA ότι υπάρχει ασυμβίβαστο ο Σαράκης να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης, ενώ υπάρχει αντίδραση και για τη διαρροή του φακέλου. Επίσης ο Άρης επισημαίνει τον τρόπο που λειτούργησε στην εξέταση των στοιχείων, αγνοώντας 10 σημεία -θέσεις της ΠΑΕ για την υπόθεση Παλαθουέλος.

Ακόμη, η ΠΑΕ Άρης καταγγέλλει τον Σαράκη στην UEFA για δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά. Η επιστολή απεστάλη με τον χαρακτήρα της κατεπείγουσας και πλέον οι κιτρινόμαυροι αναμένουν την αντίδραση από την UEFA. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν θα αργήσει και είναι πολύ πιθανό να γίνει πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, δίνοντας έτσι ένα τέλος και σ’ αυτή την κακοστημένη προσπάθεια των γνωστών κύκλων εναντίον του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button