Ποδόσφαιρο

Τι βάρυνε στην απόφαση παραμονής του Ρουπ

Ο Γερμανός μέσος έγινε ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει και για την επόμενη χρονιά με τον Άρη, σε μία απόφαση με οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης” για τα επόμενα 1+1 χρόνια παρέμεινε ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός μέσος ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα τις τελευταίες μέρες και οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσια έκβαση. Για την ακρίβεια μένουν μόνο οι υπογραφές, που λογικά θα πέσουν τις επόμενες μέρες, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές που κάνει ο παίκτης.

Ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία, αφού ο μεν Άρης βλέπει στο πρόσωπο του 32χρονου μέσου έναν παίκτη με εμπειρία, παραστάσεις, προσωπικότητα και φυσικά ικανότητες να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Παλίκουτσα και το club θεωρούν ότι ο Ρουπ, κάνοντας κανονική προετοιμασία φέτος με την ομάδα, θα μπορέσει να δείξει σε όλο το εύρος τις ικανότητές του, έχοντας παράλληλα προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο 32χρονος μέσος, που αποκτήθηκε στα τέλη του περασμένου Γενάρη, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς μόλις μπήκε στο κλίμα της ομάδας υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, με συνέπεια να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα δύο μηνών και περιορίστηκε σε οκτώ συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα του Άρη.

Ο Άρης είναι ο 5ος σταθμός στην καριέρα του Ρουπ, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Χοφενχάιμ, Στουτγάρδη, Γκλάντμπαχ και Νόριτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button