Ποδόσφαιρο

Η άμεση ανάγκη για “6άρι”

Από τη θεωρία στην πράξη έχουν περάσει στον Άρη, αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, με την απόκτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή με ανασταλτικά χαρακτηριστικά να είναι από τις άμεσες προτεραιότητες.

Για κάποιες θέσεις ωστόσο έχουν ήδη προκύψει κενά, που χρειάζεται άμεσα κάλυψη. Κι όταν λέμε “άμεσα”, εννοούμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 12 Ιουνίου. Μεγάλο βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση του κεντρικού άξονα, με προτεραιότητα στη θέση του «κόφτη».

Ο Πίτερ Ετέμπο είναι γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Στόουκ Σίτι, με τον Νταμπό οι συζητήσεις για αποδέσμευση θα ενταθούν, ενώ και ο Ντουκουρέ δεν βρίσκεται στο πλάνο και θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Έτσι, βάσει των χαρακτηριστικών των παικτών που υπάρχουν σήμερα στην ομάδα, μία από τις πρώτες κινήσεις (αν όχι η πρώτη) πρέπει να αφορά τον βασικό αμυντικό χαφ, με στόχο να είναι σίγουρα από την αρχή της προετοιμασίας στο ρόστερ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν βγει ήδη στην αγορά, αλλά χωρίς να έχουν βρει ακόμη ακριβώς αυτό που ψάχνουν, δηλαδή παίκτες με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και οι οποίοι θα κουμπώνουν στις απαιτήσεις τόσο του 4-3-3, όσο και του 4-2-3-1, στα οποία θα χτίσει ο Τερζής την ομάδα της νέας σεζόν.

Βάσει των αναζητήσεων, στον Άρη αναζητούν έναν κεντρικό χαφ κοντά στα χαρακτηριστικά του Πίτερ Ετέμπο, αλλά με περισσότερες δυνατότητες στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού από τον άξονα.

Δηλαδή έναν «κόφτη» ο οποίος εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα, θα έχει την ικανότητα να υποστηρίζει το transition παιχνίδι και να παίζει την μπάλα μπροστά. Κάτι το οποίο δεν υποστήριζε τόσο αποτελεσματικά και ουσιαστικά ο Νιγηριανός χαφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button