ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τα τρία θετικά μηνύματα από την μεταγραφή του Χαΐροβιτς

Η μεταγραφή του Χαΐροβιτς δείχνει ότι ο κόσμος του Άρη μπορεί να είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αρχικά η απόκτηση ενός παίκτη όπως ο Χαΐροβιτς δείχνει ότι οι κιτρινόμαυροι χτυπάνε παίκτες από το πάνω ράφι. Ότι για μία ακόμη χρονιά ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά και ο Άρης θέλει να πάρει ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Αυτό αναμενόταν να συμβεί, επιβεβαιώθηκε με την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φανεί αυτό και από τις επόμενες κινήσεις.

Επίσης από την μεταγραφή του Χαΐροβιτς βλέπουμε ότι ο Άρης πλέον παίζει μπάλα στο ίδιο (οικονομικό) τραπέζι με τους υπόλοιπους. Μπορεί η ομάδα να έκανε μία καλή χρονιά, αλλά δεν είναι μυστικό ότι είχε μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το ότι πλέον προτείνονται στους κιτρινόμαυρους ίδιοι παίκτες που προτείνονται στον Παναθηναϊκό δείχνει ότι πλέον στην αγορά το όνομα του Άρη παίζει πιο δυνατά. Ότι πλέον οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο με τις άλλες ομάδες.

Αν μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του Άρη έκαναν καλύτερες επιλογές με λιγότερα χρήματα, μόνο αισιοδοξία μπορεί να υπάρχει για την συνέχεια, όπου χρόνο με τον χρόνο το μπάτζετ ανεβαίνει.

Τέλος το πιο ξεκάθαρο μήνυμα είναι ότι υπάρχει έντονη αισιοδοξία για τις μεταγραφές. Δύσκολα θα ανακοινωνόταν παίκτης χωρίς να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα. Για σίγουρα περιμένουμε πάντα την 1η Ιουλίου, υπάρχει όμως μία πρώτη εικόνα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button