ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Άρης τους υπνώτισε και πήρε τον Χαΐροβιτς

Την ώρα που ο κόσμος του Άρη περιμένει να μάθει αν η αγαπημένη τους ομάδας θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και υπάρχει μια ανησυχία για την απόφαση του CAS, την ίδια στιγμή έρχεται η ίδια η ΠΑΕ να κάνει την πρώτη μεταγραφή κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο λόγος για τον Χαΐροβιτς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πήγε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα κατατεθεί επισήμως από 1η Ιουλίου και μπήκε στο αεροπλάνο για την Αυστρία.

Όλα σε χρόνο dt. Κάτω από την μύτη όλων. Ο Άρης τους υπνώτισε και πήρε τον διεθνή Βόσνιο εξτρέμ που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Μια μεταγραφή που ήταν από κοινού επιθυμία του Καρυπίδη και του Μάντζιου. Η πρώτη μεταγραφή σήμανε και το δικαίωμα για κανονική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Δείχνει το δρόμο πως κάτι καλό ξημερώνει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Οι κινήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη και των συνεργατών του τις τελευταίες μέρες ήταν μεθοδικές και η επικοινωνία συχνότερη, κάτι δείχνει πως πρέπει να εργάζεται μια σοβαρή ομάδα. Χωρίς μεγάλα λόγια. Χωρίς φανφάρες. Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει στο επικοινωνιακό παιχνίδι και κόντρα στα ονόματα που ακούγονταν έφερε τον Χαΐροβιτς χωρίς να πει κουβέντα.

Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον έχουν οι επόμενες κινήσεις του Άρη, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ, στα χαφ, στα άκρα της άμυνας και στην επίθεση.

Το βιογραφικό του Χαΐροβιτς… μιλάει από μόνο του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με υψηλές παραστάσεις σε Ελβετία, Τουρκία, Ισπανία και Κροατία. Τώρα το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στο χορτάρι. Εκεί είναι ο καθρέφτης κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ μένει να δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Ο Παναθηναϊκός στον οποίο είχε προταθεί, αλλά ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να τον κόψει ή ο Μάντζιος που άναψε το πράσινο φως της μεταγραφής του στον Άρη; Υπομονή και θα μάθουμε…

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button