Μπάσκετ

Τα σημεία κλειδιά στην υπόθεση Φλιώνη και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες

Μία από τις προτεραιώτητες του Άρη είναι να συμφωνήσει με τον Δημήτρη Φλιώνη για την νέα σεζόν.

Ο παίκτης έχει δείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι βάζει τον Άρη, υπάρχουν όμως σημεία κλειδιά για να επιτευχθεί η συμφωνία.

To ένα κομμάτι είναι ο ρόλος. Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και θα αξιολογήσει τις προτάσεις του βάση του ρόλου που θα προορίζεται για εκείνον την επόμενη σεζόν.

Όπως και με τους περισσότερους παίκτες που έχει γίνει συζήτηση για ανανέωση τα τελευταία χρόνια, και για τον Φλιώνη ένα ακόμη θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι αυτό των οφειλών που υπάρχουν από προηγούμενες χρονιές.

Ακόμη σημασία έχει και το να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Μία υγιής και ήρεμη κατάσταση που για διάφορους λόγους δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του παίκτη έχει δεχθεί έντονο ενδιαφέρον από τις ομάδες της Α1, καθώς η καλή του χρονιά σε συνδυασμό με την έλλειψη καλών Ελλήνων πλέιμεικερ στην Basket League “μετατρέπει” τον Φλιώνη σε μία περίπτωση που ενδιαφέρει κάθε προπονητή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button