ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ταλέντο, πάθος, IQ! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από τον Εντιαγέ;

Η αποκάλυψη της… preseason του Άρη είναι ο Μπαντού Εντιαγέ.

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής έπαιξε απέναντι σε Λάρισα και Βόλο, δείχνοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί για να έχει θέση βασικού δίπλα στον Λούκας Σάσα.

Σίγουρα το βιογραφικό του Εντιαγέ λέει πολλά πράγματα. Από όσο φαίνεται όμως αυτό επιβεβαιώνονται και στο χορτάρι. Ο έμπειρος χαφ έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ο φίλος του Άρη.

Είναι αναμφισβήτητα ταλαντούχος, με εκπληκτική πρώτη επαφή με την μπάλα αλλά και πολύ καλές αποφάσεις μέσα σε διάστημα δευτερολέπτων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την σωματοδομή του που τον βοηθάει στις εναέριες μονομαχίες.

Αξίζει να τονιστεί πως φαίνεται να έχει και πολύ καλή ποδοσφαιρική αντίληψη. Διάλεξε σωστές στιγμές για να πιέσει ψηλά και κατάφερε να κερδίσει κατοχές για την ομάδα, ενώ έκανε μία εξαιρετική κίνηση στην πλάτη της άμυνας στην φάση του δοκαριού.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πάθος που βγάζει δείχνουν ότι ο Εντιαγέ έχει πολλά πράγματα να δώσει και μπορεί να γίνει ένας από τους αγαπημένους του κοινού…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button