Ποδόσφαιρο

«Τέλος» ο Μαυρογενίδης από την Κ19 του Ολυμπιακού

Δημήτρης Μαυρογενίδης και Ολυμπιακός έλυσαν τη συνεργασία τους, ύστερα από τις κακές εμφανίσεις της Κ19 των ερυθρόλευκων.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» γράφτηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης συναντήθηκε με τη διοίκηση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και έλυσε τη συνεργασία του, πληρώνοντας ουσιαστικά το «μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις της Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League. Μια προσωπική επιλογή του επικεφαλής των ακαδημιών, Θεόδωρου Ελευθεριάδη, ο 45χρονος πρώην διεθνής αμυντικός κλήθηκε να διαχειριστεί ένα νέο ρόστερ, είχε και αρκετές απουσίες βασικών παικτών, με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο επιθυμητό επίπεδο και να έχει μόλις 2 βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες εναντίον της Λαμίας και του Απόλλωνα και μία εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που μετακόμισε εφέτος στο Ρέντη μετά από αρκετά χρόνια καριέρας στις υποδομές του Παναθηναϊκού. Ο Συλαϊδόπουλος ξεκίνησε τη σεζόν στην Κ17 του Ολυμπιακού, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να την κλείσει στην Κ19.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button