Ποδόσφαιρο

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα διαζύγια με Μήτρογλου-Μπρούνο

Πιο δύσκολη η περίπτωση του Έλληνα σέντερ φορ.

Ο Άρης ολοκληρώνει τις μεταγραφές του, αλλά ταυτόχρονα επιχειρεί να ολοκληρώσει την συνεργασία του με παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αρχικά πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Φελίπε Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος ζήτηση να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία μετά το κακό πρώτο εξάμηνο, αλλά οι εμφανίσεις του με την Αστάνα μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023, παρόλα αυτά η ηλικία του και το καλό του όνομα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, είναι όμως ευκολότερη σε σχέση με του Μήτρογλου.

Ο Άρης δεν έχει ικανοποιηθεί από τον Έλληνα επιθετικό, αλλά υπάρχουν αυτήν την στιγμή δύο σημαντικά εμπόδια. Το πρώτο είναι ότι ο έμπειρος φορ έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο και το δεύτερο ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον.

Για να λυθεί η συνεργασία των κιτρινόμαυρων με τον Μήτρογλου θα πρέπει τόσο να βρεθεί λύση στο οικονομικό, όσο -και είναι πολύ σημαντικό- να βρεθεί μία ομάδα η οποία θα ικανοποιεί τον 33χρονο.

Αυτήν την στιγμή πιο ανοικτός είναι ο δρόμος για τον Μπρούνο, με τον Μήτρογλου να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button