Ποδόσφαιρο

Μιας και δεν ξεκίνησαν ακόμη, μήπως να τις καταργήσουμε τις β’ ομάδες;

Μιας που δεν ξεκίνησαν ακόμη οι β’ ομάδες προλαβαίνετε να τις αποσύρετε…

Εδώ και κάποια χρόνια συζητούσαμε για το ενδεχόμενο της δημιουργίας β’ ομάδων. Αυτό εν μέρη είχε να κάνει με το να βοηθηθούν μεγάλα ταλέντα και να μην χρειάζονται να παίξουν στο πρωτάθλημα Κ19 και εν μέρη με το να μην δίνονται δανεικοί.

Κάποτε μάλιστα η νυν εξυγίανση είχε κάνει λόγο για να σταματήσουν να υπάρχουν δανεικοί παίκτες συνολικά. Αυτό λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα πως έπεσε στο κενό.

Φυσικά και ο ΠΑΟΚ το απέδειξε αυτό, δίνοντας παίκτη στην Ξάνθη αντί για τον ΠΑΟΚ β’, αλλά αυτή που έχει κάνει τις πιο… ελληνικές κινήσεις είναι η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη μάλλον έχει αγοράσει κάρτα… απεριορίστων μεταξύ ΟΑΚΑ και Νίκαιας. Η ΑΕΚ αρχικά έδωσε δανεικό τον Ιατρούδη στον Ιωνικό. Μετά προσπάθησε να δώσει τον Χνιντ στον Ιωνικό, αλλά ο Χνιντ δεν ήθελε.

Στο μεσοδιάστημα ο Χιώτης πήγε προπονητής τερματοφυλάκων στον Ιωνικό την άνοιξη, για να φύγει το καλοκαίρι και να αναβαθμιστεί συμφωνώντας με την ΑΕΚ.

Πλέον η ΑΕΚ άλλαξε γνώμη για τον Ιατρούδη, ακύρωσε τον δανεισμό του με τον Ιωνικό να μην εκφράζει ούτε μισό παράπονο. Φυσικά οι άνθρωποι της Ένωσης δεν άφησαν τον Ιωνικός αδικημένο. Του πήραν τον Ιατρούδη, έδωσαν όμως τον Μαχαίρα.

Αν όλα αυτά δεν θα μπορούσαν άνετα να θυμίζουν διαδρομές μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΚ β’, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς θα έμοιαζαν τέτοιες διαδρομές.

Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν οι β’ ομάδες αφήστε το. Δώστε τους δανεικούς σας δεξιά και αριστερά και συνεχίστε κανονικά. Αν είναι όμως να συνεχιστεί το εγχείρημα αυτό, τουλάχιστον μην μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button