Ποδόσφαιρο

Συζητάνε επιστροφή Εντιαγέ στην Εθνική οι Σενεγαλέζοι!

Ένας ακόμη παίκτης του Άρη είναι πιθανό να κληθεί από την Εθνική του ομάδα.

Με το Κόπα Άφρικα να έρχεται, οι Εθνικές ομάδες που θα συμμετέχουν μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις επιλογές τους. Το ίδιο ισχύει και για την Σενεγάλη, που δεν αποκλείεται να ζητήσει τις υπηρεσίες του «κιτρινόμαυρου» Μπαντού Εντιαγέ.

Ο Εντιαγέ ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής του τα προηγούμενα χρόνια, καταγράφοντας σημαντικές πορείες στο πλάι του Σαντιό Μανέ, του σούπερ-σταρ της Σενεγάλης.

Η επιλογή του να αφήσει την Ευρώπη του κόστισε την θέση του στην Εθνική του, αλλά ενδεχομένως αυτό να αλλάξει όπως υπογραμμίζεται από τα τοπικά μέσα: «Ένας από τους καλύτερους Σενεγαλέζους του τελευταίου Copa Africa -αν όχι ο καλύτερος-, ο Παπέ Εντιαγέ λείπει από τα «λιοντάρια». Η εξορία του στην Σαουδική Αραβία του στέρησαν την ευκαιρία να παίξει» αναφέρουν αρχικά στην Σενεγάλη, για να πάνε όμως στο «σήμερα» και να τονίσουν.

«Ο Σισέ που δίνει μεγάλη προσοχή στο να παίζουν οι παίκτες σε σκληρά πρωταθλήματα, ίσως κάνει και πάλι άνοιγμα στον Μπαντού Εντιαγέ, που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο «σίγουρος» του Άρη ενόψει Copa Africa είναι ο Καμαρά, ενώ ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα αγωνιστεί και ο Λούμορ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button