Μπάσκετ

Σε επικοινωνία με Κέλι ο Άρης – Τι ισχύει με Σχίζα, Πουλιανίτη και Σιδηροηλία

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη είναι στις αρχές Μαρτίου, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να δουν όσο περισσότερους παίκτες να επιστρέφουν έως τότε.

Η μεγάλη απουσία που αντιμετωπίζουν οι κιτρινόμαυροι είναι αυτή του Τζέιμς Κέλι. Ο Αμερικανός με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη «μεταμόρφωσε» την ομάδα και συνετέλεσε στο να έρθουν συνολικά έξι νίκες στον Άρη. Με την αναχώρηση του για την Αμερική οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και πάλι και άπαντες περιμένουν την επιστροφή του.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, με τον ίδιο να έχει δεσμευτεί ότι θα επιστρέψει μόλις λυθεί το προσωπικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει.

Εκτός του Κέλι πάντως, στα δύο τελευταία παιχνίδια υπήρχαν και τρεις ακόμη απουσίες. Σε ότι αφορά αυτήν του Πουλιανίτη, ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, ενώ δυσκολότερες είναι οι περιπτώσεις των Σχίζα και Σιδηροηλίας. Ο πρώτος είναι πιθανό να μπει άμεσα στις προπονήσεις, με τον Σιδηροηλία να περιμένει το επόμενο διάστημα για να δει το πότε θα είναι σε κατάσταση για να επιστρέψει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button