Μπάσκετ

Σε επαφή με Τζένκινς, θα λήξει άμεσα το θέμα της οφειλής!

Ο Άρης καθυστέρησε τη δόση του Φεβρουαρίου στους Σανικίτζε και Τζένκινς, που ήταν διπλή, λόγω των χρημάτων που περίμενε η ΚΑΕ από το Στοίχημα, ο Αμερικανός πήγε στη FIBA, αλλά οι κιτρινόμαυροι είναι σε επαφή μαζί του και το θέμα θα λυθεί τις επόμενες μέρες.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν υπολογίσει τα χρήματα από το ποσοστό του στοιχήματος, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στους διακανονισμούς με πρώην παίκτες της ομάδας και από τη στιγμή που αυτά θα καθυστερήσουν να έρθουν, είναι δεδομένο το οικονομικό πρόβλημα. Ο Άρης επικοινώνησε με τη FIBA και ενημέρωσε ότι θα υπάρξει μία καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων Φεβρουαρίου στους Σανικιτζε και Τζένκινς, οι οποίοι εισέπραξαν κανονικά τις προηγούμενες δόσεις.

Η πλευρά του Μάικ Τζένκινς για μια ακόμη φορά δεν είναι διαλλακτική, καθώς προχώρησε σε καταγγελία, η οποία θυμιζουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανάκληση δελτίων, δεδομένου του ότι οι διακανονισμοί με τους δύο συγκεκριμένους αθλητές έγινε με την παρέμβαση της FIBA. Στις τάξεις του Άρη εκτιμούν ότι η FIBA θα δείξει κατανόηση, καθώς η ΚΑΕ πλήρωσε όλες τις δόσεις που προηγήθηκαν και θα τους δώσει ένα χρονικό διάστημα για να καταβάλλουν κι αυτή του Φλεβάρη.

Παράλληλα βρίσκονται σε επαφές και με την πλευρά του παίκτη και είναι πιθανό η υπόθεση να τελειώσει σύντομα με την καταβολή της δόσης των 50.000 ευρώ (συνολικά) και στους δύο παίκτες. Μέχρι στιγμής να σημειώσουμε ότι οι δόσεις που καταβλήθηκαν στους δύο παίκτες, είναι 125.000 ευρώ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button