Ποδόσφαιρο

Σενγκέργκης: «Έχω όνειρα με τον Άρη, ο Μαρσέλο το πρότυπο μου-Καλύτερη στιγμή το διπλό στο ΟΑΚΑ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο δανεικός ποδοσφαιριστής από τον Άρη, Παναγιώτης Σενγκέργκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω τα πρώτα μου επαγγελματικά παιχνίδια. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνω σιγά-σιγά στο κλίμα.

Είχα να παίξω από την προετοιμασία, τώρα έδωσε 4 παιχνίδια και βρίσκω τον ρυθμό μου.

Για το γκολ που πέτυχα:

Ήταν ένα φάουλ από την γωνία έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτέλεσα, πήγε απευθείας.

Για το πως τον υποδέχθηκαν:

Με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά. Η φιλοξενία και όλα είναι πολύ καλά. Ξέρω ότι στην Τρίγλια υπάρχει πολύ… Άρης. Κατευθείαν μου το είπαν όλοι, στο ματς είχε Αρειανούς στο γήπεδο.

Για τις πρώτες του στιγμές στον Άρη πριν από 10 χρόνια:

Στα πρώτα μου βήματα δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Με τον καιρό όταν μεγαλώνεις καταλαβαίνεις πώς πάνε τα πράγματα. Όταν έγινε 16-17 χρονών έγινε το όνειρο μου να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Για το ότι ενώ ετοιμαζόταν να παίξει βασικός πέρυσι στο Άρης-Πανιώνιος ήρθε το ban:

Εκείνη την εβδομάδα υπήρχε μία αναστάτωση, με τον Κόρχουτ να έχει κάρτες. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένος ξεκίνησα να μπαίνω στο κλίμα.

Είδα μετά το βράδυ στα σάιτ ότι δεν θα μπορούσα να παίξω και το επιβεβαίωσα και με την ομάδα. Ήθελα πολύ να παίξω εκείνο το παιχνίδι, είχε και κόσμο τότε.

Συνέχισα να δουλεύω, δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Δεν απογοητεύτηκα όμως, δεν το έβαλα κάτω. Αν το βάλεις κάτω το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Για την συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα:

Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην πρώτη ομάδα, όταν μου είπαν ότι θα γίνω επαγγελματίας ξεκίνησε το όνειρο να ζωντανεύει.

Με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι, από τον πρόεδρο μέχρι τον γυμναστή. Μεγαλώνω και ποδοσφαιρικά και τα όνειρα μου είναι όλο και μεγαλύτερα.

Για τον φετινό Άρη:

Είναι μία τρομερή χρονιά για την ομάδα. Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε έτσι τον Άρη. Η επιτυχία είναι και στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια, είναι όλοι οικογένεια και κάθε χρόνο τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα.

Μόλις μπήκα στα αποδυτήρια της πρώτες μέρες με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά. Ο Άρης είχε μεγάλα ονόματα και δεν ήξερα πως θα με υποδεχθούν, αλλά από την πρώτη εβδομάδα είχα μπει στο κλίμα. Ειδικά φέτος όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Μας μιλούσε κάθε μέρα της εβδομάδας και στις προπονήσεις. Νομίζω ότι είναι πολύ καλά τα πράγματα και με τον κόουτς, μας βοήθησε και εμάς τους μικρούς.

Για το αν θα βγει ο Άρης δεύτερος:

Αυτήν την στιγμή και με την πορεία του το αξίζει, αξίζει να είναι στην δεύτερη θέση. Σε όλο το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι αξίζει να είναι εκεί πέρα. Πιστεύω ότι ο Άρης θα βγει στην δεύτερη θέση, το αξίζει.

Για το ματς που το υέμεινε:

Αυτό που βίωσα και εγώ κιόλας που ήμουν στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό μου έμεινε περισσότερο από όλα, με το γκολ του Μαντσίνι.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή:

Νομίζω ότι με νίκη και η ψυχολογία θα είναι στα ύψη και όλα. Θα μείνει πίσω το ματς με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πάρει την νίκη.

Για το αν τον έχει βοηθήσει κάποιος:

Αυτός που με βοήθησε πολύ όταν ανέβηκα ήταν ο Πέτρος ο Μπαγκαλιάνης που ήταν ήδη εκεί. Μαζί με τον Πέτρο είμαστε δέκα χρόνια στην ομάδα και με βοήθησε πολύ. Αλλά όλα αυτό με το ποδόσφαιρο το χρωστάω στον πατέρα του.

Για το ότι βρέθηκε στις ακαδημίες του Άρη στα δύσκολα χρόνια:

Οι άνθρωποι και οι παράγοντες στην ακαδημία κράτησαν την ομάδα πολύ καλά. Ερχόντουσαν συνέχεια και άλλα παιδιά αντί να φεύγουν και αυτό κρατούσε την ομάδα ψηλά.

Για το αν έχει κάποιο πρότυπο:

Ο Ματσέλο είναι το πρότυπο μου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button