Ποδόσφαιρο

Ριέκα: Οι εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα, ο ρυθμός που έχει και το… ρεκόρ αποκλεισμών

Την νέα δύναμη του Κροατικού ποδοσφαίρου θα βρει μπροστά του ο Άρης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον φυσικά περάσει το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίβκα.

Πρόκειται για την νέα δύναμη του Κροατικού ποδοσφαίρου με ένα πρωτάθλημα και πέντε δεύτερες θέσεις τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 5 από αυτές τις χρονιές πέτυχε περισσότερα από 70 γκολ!

Στο κύπελλο μετράει τέσσερις κατακτήσεις και τρεις παρουσίες σε ημιτελικούς τα τελευταία επτά χρόνια.

Μετράει επτά αποκλεισμούς τα τελευταία οκτώ χρόνια από το Europa League, καθώς έχει περάσει μόνο το 2017-18. Μάλιστα δεν αποκλείστηκαν από μεγαθήρια, αλλά από ομάδα όπως η Ζίλινα, η Γκενγκ, η Σάρμποσμποργκ, η Αμπερντιν κλπ.

Έχει γνωρίσει πέρυσι τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το αρνητικό κομμάτι για τον Άρη είναι πως η αντίπαλος έχει ήδη τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, 15, 21 και 29/8 ενώ θα δώσει και άλλα παιχνίδια έως τον αγώνα του Europa League.

Τέλος ενδιαφέρον είναι πως οι Κροάτες φέτος έχουν αλλάξει σε τεράστιο βαθμό το ρόστερ της, κάνοντας φέτος 13 μεταγραφικές κινήσεις!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button