Μπάσκετ

Πως θα προκύψουν τα ζευγάρια του Final-8 του κυπέλλου και οι αντίπαλοι του Άρη έως τον τελικό

Ο Άρης θα βρίσκεται στο Final-8 του κυπέλλου Ελλάδος και περιμένει να δει το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του.

Μπορεί μαθηματικά να μην είναι ακόμη βέβαια, ουσιαστικά όμως είναι. Οι κιτρινόμαυροι θα βρίσκονται στο Final-8 του κυπέλλου, περιμένοντας να δούνε τους αντιπάλους που θα έχουν σε κάθε φάση.

Στο Final-8 θα συμμετάσχουν οι επτά κορυφαίες ομάδες του πρώτου γύρου, μαζί με μία ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία. Οι σύλλογοι της Basket League θα μπούνε με τη σειρά που τερμάτισαν και μοναδικό ερώτημα είναι που θα βρεθεί η ομάδα που θα κερδίσει τη Γ’ φάση του κυπέλλου..

Η θέση του Νικητή της Γ’ φάσης θα κριθεί με κλήρωση με τις ομάδες τής Basket league. Η θέση που θα καταλάβει θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες π.χ. αν κληρωθεί στην θέση 5 τότε η 5η ομάδα της basket league αυτόματα καταλαμβάνει την θέση 6 και ούτω καθεξής. Εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης των ομάδων της basket league εφόσον λάβει τον αριθμό 8.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button