Ποδόσφαιρο

Πρώην διευθυντής Λίβερπουλ: «Μόνο τρεις ομάδες της Premier League θα έχουν λεφτά για μεταγραφές»

Προειδοποίηση αναφορικά με την μεταγραφική δράση της Premier League έστειλε ο άλλοτε διευθυντής ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ, προβλέποντας ότι μόλις τρεις ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα για αγορές το καλοκαίρι.

Το ενδεχόμενο περιορισμού των μεταγραφών στο επερχόμενο παζάρι αποτελεί δεδομένη συνθήκη, μετά τις συνέπειες του κορωνοϊού στην βιομηχανία του ποδοσφαίρου κι αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι πόσες και ποιες ομάδες θα κινηθούν για αγορές ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι έχει να κάνει, πάντως, με την Premier League, οι σύλλογοι αυτοί μπορεί να μετριούνται μόλις στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σύμφωνα με τον άλλοτε διευθυντή ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, Ντέιμιεν Κόμολι, θα υπάρξουν μόλις τρεις ομάδες που θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουν χρήματα για να αποκτήσουν παίκτες, με το βάρος από τη συντριπτική πλειονότητα να μετατίθεται σε δανεισμούς με οψιόν και ανταλλαγές μεταξύ συλλόγων.

«Μου το είπε ένας έμπειρος ατζέντης, δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά όταν σου λένε οι μάνατζερ τέτοια πράγματα συνήθως πέφτουν μέσα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button