ΓενικάΜουσική

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: “Σταματήστε να τρώτε κρέας” (video)

Το “δώρο” γενεθλίων που θέλει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από τους θαυμαστές του: “Σταματήστε να τρώτε κρέας”

Το πιο περίεργο “δώρο” ζήτησε για τα 78α γενέθλιά του ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις 18 Ιουνίου. Για την μεγάλη μέρα το πρώην μέλος των Beatles έκανε μια ευχή γενεθλίων για όλους τους θαυμαστές του: “σταματήστε να τρώτε κρέας“.

Σε μια δημοσίευση στον ιστότοπο της PETA, της διεθνούς οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε ευγενικά από τους θαυμαστές να “παρακολουθήσουν το βίντεο του για την PETA και να απορρίψουν το κρέας“.

Paul McCartney

Το αίτημα έρχεται 10 χρόνια μετά από όταν ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός γύρισε ένα βίντεο με τίτλο “Glass Walls” (το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές) που έφερε στο φως τι συμβαίνει στα σφαγεία και αποκαλύπτει πως τα ζώα υποφέρουν εκεί.

“Το μόνο που ήθελα για τα γενέθλιά μου είναι η ειρήνη στη Γη – και για τα ζώα” έγραψε ο ΜακΚάρτνεϊ.

“Γι’ αυτό φέτος προτρέπω τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA με τίτλο “Glass Walls”. Του δώσαμε αυτό τον τίτλο γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;”

Η ελπίδα του είναι ότι οι θαυμαστές του θα ακούσουν, θα γίνουν χορτοφάγοι και θα ενθαρρύνουν και άλλους κοινοποιώντας το βίντεο.

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button