Ποδόσφαιρο

Πολύ το… κλάμα στον Παναθηναϊκό!

Οι πράσινοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι φαντασμάτων, ενώ είναι από τις πιο ευνοημένες ομάδες της πρώτης εξάδας, κυρίως στη διαδικασία των πλέι οφ.

Να έχεις πάρει τους τρεις από τους έξι βαθμούς σου στα πλέι οφ με διαιτητικές αποφάσεις υπέρ σου και έτσι να κρατιέσαι στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να εμφανίζεσαι αδικημένος πάει πολύ. Ο Παναθηναϊκός, που μέσα στη σεζόν μας είχαν ζαλίσει με τη σπουδαία ομάδα που έχει φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς, αντιλαμβάνεται ότι πάει να του φύγει για μία ακόμη χρονιά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με τα… λόγια, αλλά με δουλειά και αποδεικνύουν την αξία τους στα γήπεδα. Όταν όμως δυσκολεύεσαι να το κάνεις αυτό, τότε μπαίνεις στη διαδικασία να ανακαλύπτεις φανταστικούς εχθρούς, για να δικαιολογήσεις τη διαφαινόμενη αποτυχία σου και ενώ έχεις ευνοηθεί φανερά στη διαδικασία των πλέι οφ.

Το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στο μαρκάρισμα στον Λούκας Σάσα και αυτά που δεν δόθηκαν στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Λεωφόρου, έδωσαν τουλάχιστον τρεις βαθμούς στους πράσινους, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πάλευαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την… πέμπτη θέση. Σου λένε όμως, πες πες κάτι θα μείνει και μπορεί να πάρουμε και άλλα σφυρίγματα υπέρ μας…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button