Ποδόσφαιρο

Ποινή με μερική αναστολή από το CAS για την ΕΠΟ στην υπόθεση Ντουρμισάι!

Μπορεί ο Άρης να είναι ακόμη σε αναμονή του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ αποκαλύφθηκε ότι έχει ήδη βγει η απόφαση επί του ίδιου θέματος που αφορά την Ομοσπονδία!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το soccerplus.gr σε βάρος της ΕΠΟ έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων, δυνάμει της απόφασης FIFA DC 200193, για παραβίαση του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα FIFA (υπόθεση Ντουρμισάι). Κατά της άνω απόφασης ασκήθηκε έφεση ενώπιον του CAS. Σύμφωνα με την απόφαση του CAS 2020/A/7251, η σχετική έφεση της ΕΠΟ έγινε μερικώς δεκτή.

Η ΕΠΟ υποχρεούται να καταβάλλει στη FIFA το συνολικό ποσόν των 500.000 ελβετικών φράγκων, πρακτικά όμως μόνο τα 150.000 ελβ. φρ. από αυτά είναι άμεσα απαιτητά, καθώς η καταβολή των υπολοίπων 350.000 ανεστάλη δοκιμαστικά επί τετραετία. Μετά το πέρας της χρονικής περιόδου αυτής και υπό την προϋπόθεση ότι στο μεταξύ η ΕΠΟ δεν θα υποπέσει σε παρόμοια παράβαση, η υποχρέωση καταβολής του ποσού αυτού αποσβένεται πλήρως.

Πηγή: https://soccerplus.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button