Ποδόσφαιρο

Πώς μπορούμε να φτάσουμε σε κατηγορία για εγκληματική οργάνωση για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Mέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξει κατηγορία για εγκληματική οργάνωση προς τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από το YellowRadio.gr, η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει ολοκληρωθεί με τον φάκελο να μεταβιβάζεται πλέον στην εισαγγελία, από όπου και θα προκύψει η την πρόταση που θα κατατεθεί προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Ο Κούγιας μιλώντας στο Yellow Radio εξήγησε το πως μπορεί να προκύψει κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης σε περίπτωση που αυτό αποφασιστεί από την εισαγγελία και το συμβούλιο των πλημμελειοδικών, βάση του φακέλου που θα τους παρουσιαστεί.

Ο ίδιος κατέθεσε την δική του άποψη, λέγοντας:

Κατά την δική μου νομική άποψη ο φάκελος μπορεί να δικαιολογήσει την άσκησης συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Όλα αυτά τα πρόσωπα ήταν συγκεντρωμένα σε έναν συγκεκριμένο χώρο, υπήρχε ιεραρχία και ήταν ενωμένοι για να κάνουν αυτό το οποίο έκαναν. Ήταν τέτοιες οι προσωπικότητες τους που έκαναν επεισόδια, ήταν ένοπλοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button