Ποδόσφαιρο

Πιτσιρικάδες που δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο…

Όταν ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη, με αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Κ19 και Κ17, οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι αυτοί θα υπάρχουν απλά για να καλύπτουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι, καθώς ο Χερμάν Μπούργος όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις δείχνει ότι έχει διάθεση να δουλέψει μαζί τους, καθώς το να ασχολείται με νέους ποδοσφαιριστές είναι κάτι που τον εξιτάρει. Αυτό δεν το λέμε γιατί έβαλε μία ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς στο παιχνίδι με τη Γάνδη, αλλά γιατί κάθε μέρα στις προπονήσεις φαίνεται ότι οι νεαροί δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο, αντιθέτως είναι κανονικά μέλη της αποστολής.

Κανείς δεν ξέρει αν κάποιοι ή κάποιος από αυτούς τους πιτσιρικάδες θα μπορέσει να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρο είναι ότι στα χέρια του Χερμάν Μπούργος θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Το δεδομένο είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, καθώς η μετάβαση από τις Κ19 και Κ17 στην πρώτη ομάδα μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά και μόνο η συμμετοχή στην προετοιμασία ή στις προπονήσεις είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρέπει να συνεχιστεί και μέσα στη χρονιά..

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button