Ποδόσφαιρο

Η απόφαση για την παραμονή Μπεναλουάν

Ο Άρης θα κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Γαλλοτυνήσιο στόπερ, συνυπολογίζοντας αρκετά πράγματα πριν την οριστικοποίηση της απόφασής του.

Η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου στον Άρη το φετινό καλοκαίρι, μετά απ’ αυτή του Χουλιάν Κουέστα, είναι του Γιοχάν Μπεναλουάν, που πέρασε χθες (05/07) από εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Οι κιτρινόμαυροι συνυπολόγισαν αρκετά πράγματα πριν πάρουν την οριστική απόφαση να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους για έναν ακόμη χρόνο, ενώ μέχρι και το τέλος της σεζόν κάτι τέτοιο δεν φαινόταν σε καμία περίπτωση.

Έπαιξε ρόλο η άποψη του Χερμάν Μπούργος, που δεν είχε πρόβλημα να παραμείνει ως εναλλακτική λύση, το σχετικά χαμηλό συμβόλαιο που θα υπογράψει, ότι δεν γκρινιάζει αν δεν παίζει, ενώ χρειάζεται και ως πρόσωπο στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν να εξετάζουν την αγορά και για σέντερ μπακ, αλλά οι πιθανότητες να παραμείνει έτσι το ρόστερ σ’ αυτή τη θέση, όπου υπάρχουν και οι νεαροί Τανούλης-Χρυσόπουλος, είναι άκρως υπαρκτή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button