Ποδόσφαιρο

Πατάει περιοχή, δημιουργεί και σουτάρει: Ο Άντεμ βρήκε ξανά τον εαυτό του

Ο ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων βρίσκει και πάλι τον τρόπο να συστηθεί στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Ο Άλι Άντεμ ήρθε στην Θεσσαλονίκη με μία «γεμάτη» συστατική επιστολή. Στις αποσκευές του κουβαλούσε τον τίτλο ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της χώρας του, η κατάσταση του όμως δεν ήταν η επιθυμητή.

Οι καλές εμφανίσεις Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια τον έκαναν να μην βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και να φύγει τελικά δανεικός πίσω στην πατρίδα του και στην ομάδα της Σκούπι.

Η προσαρμογή του ήταν δύσκολη, αλλά πλέον έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Δούλεψε, κλήθηκε μέχρι και στην Εθνική του και πλέον έχει βρει και βασικό ρόλο στην Σκούπι.

Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι όχι μόνο αγωνίζεται, αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά. Έχει έναν ρόλο του να πηγαίνει από την μία περιοχή στην άλλη, βοηθώντας την ομάδα του -πέρα από το αμυντικό κομμάτι- στην δημιουργία του παιχνιδού.

Σουτάρει έξω από την περιοχή ενώ πολλές φορές στις αντεπιθέσεις της ομάδας του προλαβαίνει να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή πριν από συμπαίκτες και αντιπάλους δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους.

Μάλιστα στο πρόσφατο ματς της ομάδας του κόντρα στην Ραμποτνίτσκι έχει σοβαρούς λόγους να φωνάζει για πέναλτι που έγινε και δεν δόθηκε από τον διαιτητή.

Το αν οι καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του είναι αρκετές για να βρει ρόλο στον Άρη των επόμενων χρόνων δεν μπορεί να απαντηθεί. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Άντεμ που θα επιστρέψει θα είναι ένα πολύ πιο… αντιπροσωπευτικό δείγμα του εαυτού του, σε σχέση με αυτό που είδαμε τους πρώτους μήνες παραμονής του στην Θεσσαλονίκη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button