Γενικά

Παγώνη: Μετά το άνοιγμα γυμνασίων-λυκείων το άνοιγμα της εστίασης

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών επισήμανε ότι φοβάται ένα τρίτο κύμα κρουσμάτων. Τι είπε για τον εορτασμό του Πάσχα.

Την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο να ανοίξουν πρώτα τα γυμνάσια και τα λύκεια και μετά η αγορά η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.

Ωστόσο μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η κ. Παγώνη σημείωσε ότι η υγεία πρέπει να ισορροπήσει με την οικονομία τονίζοντας ότι θα ήταν καταστροφή για έναν καταστηματάρχη να του μείνει το χειμωνιάτικο εμπόρευμα

Παράλληλα, προειδοποίησε πως αν ξαναπιεστεί το σύστημα υγείας, οι γιατροί δε θα τα βγάλουν πέρα και δε θα έχουν τις αντοχές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Η κ. Παγώνη πρόσθεσε ότι φοβάται ένα τρίτο κύμα, το οποίο βρίσκεται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, λέγοντας ότι δε θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε στις καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Σχετικά με το αν θα μπορέσουμε για γιορτάσουμε το Πάσχα, τόνισε ότι θα υπάρχουν και τότε τα μέτρα, καθώς στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού μέχρι τέλος Ιουνίου.

Για την εστίαση, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε ότι θα ανοίξει αφού προηγηθούν τα σχολεία κι εφόσον όλες οι παράμετροι είναι καλές.

Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ υπογραμμίζοντας ότι όσο περισσότερα τεστ γίνονται τόσο περισσότερους ασυμπτωματικούς θα ανακαλύπτουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button