Ποδόσφαιρο

Ο Σουάρεθ προπονείτο με τον Μουρίνιο και ήταν στις επιλογές του Ζιντάν στην Ρεάλ!

Πολύ διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τον Ντάνι Σουάρεθ, τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρονται οι κιτρινόμαυροι.

Ο Ισπανός βρισκόταν επί χρόνια στις μικρότερες ομάδες της Ρεάλ, με τα πράγματα να μην είναι πάντα ιδανικά για αυτόν. Υπήρχαν χρονιές που ο προπονητής του δεν τον εμπιστευόταν, κάτι με το οποίο πάντως δεν συμφωνούσαν όλοι στον οργανισμό.

Όταν ο Σουάρεθ έμενε εκτός αποστολής στην Β’ ομάδα, ο Μουρίνιο αναλάμβανε δράση και τον έβαζε να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ! Μάλιστα οι συγκεκριμένες προπονήσεις -όπως λέγανε στην Ισπανία- έκαναν την διαφορά στην εξέλιξη του.

Ο «Special One» βέβαια δεν είναι ο μόνος που τον πίστεψε. Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον προόριζε για την πρώτη ομάδα της Ρεάλ και του είχε πει να παλέψει για να βρει χρόνο στην πρώτη ομάδα.

Τότε όμως ήρθε ο εφιάλτης των τραυματισμών που έφραξε τον δρόμο του Ισπανού, ο οποίος αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Άρη για την νέα σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button