ΑπόψειςΜπάσκετ

Ο Σιδηροηλίας έστειλε το μήνυμα, πρέπει να παίξει και ο Νετζήπογλου

Ότι πολλές φορές οι Έλληνες παίκτες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τους αδιάφορους ξένους συναδέλφους τους έδειξε -και πάλι- ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Αν ένα κάποιοι έχουν το δικαίωμα να νιώθουν αδικημένοι από την διαχείριση του ρόστερ του φετινού Άρη αυτοί είναι οι νεαροί Έλληνες παίκτες.

Από το ξεκίνημα της σεζόν Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου παραγκωνίστηκαν για να είναι στις αποστολές παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, παίκτες που δεν βοήθησαν ή ακόμη και παίκτες που ήταν αρνητικοί.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Σιδηροηλίας έδωσε για άλλη μια φορά την απάντηση του. Έστειλε το μήνυμα ότι μπορεί να βοηθήσει, ότι θα παίξει με πολύ περισσότερο πάθος και θα προσπαθήσει περισσότερο από τους περισσότερους παίκτες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια.

Έκανε καλή δουλειά στην άμυνα και φώναξε «παρών». Το ζήτημα φυσικά είναι να μην παίζει 20 λεπτά στον Παναθηναϊκό και μετά ξεχνιέται στην άκρη του πάγκου, αλλά να πάρει τις ευκαιρίες του για να δείξει τι μπορεί να κάνει και σε άλλα ματς. Άλλωστε χειρότερος από τον Σούλερ πολύ δύσκολα να είναι.

Ακόμη αδικήθηκε και ο νεαρός Νετζήπογλου. Στα πρώτα ματς θα μπορούσε να είναι στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει μείνει εκτός, εν αναμονή της υπογραφής του συμβολαίου του.

Με τις μαρτυρίες από την προπόνηση να κάνουν λόγο για παίκτη που κάνει την διαφορά σίγουρα και εκείνος πρέπει να πάρει την ευκαιρία του, σε ένα ρόστερ του Άρη που χρειάζεται άμεσα λύσεις.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button